Tapas, de perfecte knabbel bij de babbel.
Uitgebreid assortiment heerlijke tapas, om zelf uw tapasschotel te maken.
-
Peppadew
Milde en knapperige pikante hele pepers gevuld met roomkaas. Ze hebben de perfecte balans tussen scherp en pittig en doen de bekende zoete tonen goed uitkomen.
-
Groen olijven
Kleine groene olijven zonder pit in een provençaalse marinade met look.
-
Zwarte olijven
Kleine zwarte olijven zonder pit in een verse kruiden marinade met extra veel look.
-
Oriëntaalse reuzenscampi's
Tijgergarnalen in een pikante zoete saus.
-
Mini batoens
Gerookt mals spek gevuld met roomkaas. Smaakt licht zout en romig.
-
Hummus
Een voedingsrijke dipsaus op basis van beetgaar gekookte kikkererwten en geroosterde sesampasta. Afgewerkt met een tikkeltje look en Zuiderse kruiden.
-
Feta in lookmarinade
Kleine kubusjes van Griekse kaas in een frisse marinade met look. Ideaal voor salades.
-
Koningsolijven
Verse Griekse grote olijven in een lichte marinade met look en wijn.
-
Gevulde dadels
Geniet van deze zoete dadels gevuld met smeuïge roomkaas.
-
Aperosalami
Gedroogde, mini salami worstjes voor bij een koud buffet, picknick of als aperitiefhapje. Het pure varkensvlees wordt op smaak gebracht met een perfect erbij passend kruidenpalet.
-
Bruchetta
Bedek deze knapperige toastjes met Hummus of andere tappenade voor heerlijke hapjes.
1 potje bevat 120g toastjes
-
Shiitake chips
Deze chips worden gemaakt van shiitake paddenstoelen. Heerlijk luchtig en kant-en-klaar.
-
Dadelkoek
Een origineel en lekker ingrediënt op een kaasplateau. Het dadelbrood is gemaakt met 85% dadels en 15% walnoten. Deze dadelsoort is de koningin onder dadels omwille van zijn textuur en smaak. Heerlijk met diverse kazen en paté.
-
Halfgedroogde tomaten
Licht geroosterde pruimtomaatjes in een zachte marinade. Afgewerkt met verse kruiden en look.
-
Pestodip
Romige dip gemaakt van pesto, roomkaas, mayonaise en oude kaas. Smaakt romig en kruidig, met basilicum en pijnboompitten. Serveer op een toastje.
-
Parmesaanblokjes
Blokjes oude gerijpte Parmezaanse kaas in een marinade van chili en balsamico.
-
Sushicheese
Gebakken rijstcrackers met een heerlijke kaasvulling.
1 potje bevat 100g crackers
-
Vijgenkoek
Dit zijn vijgen die zeer lang op de boom rijpen, waardoor hun natuurlijk suikergehalte erg hoog is. Tevens zijn er amandelnoten in verwerkt. Fantastisch op elke kaasplateau.
-
Pesto natuur
Op basis van verse groene kruiden: peterselie, basilicum, Parmezaan en pijnboompitten. Lekker als dressing of als dip.
-
Gerookte ansjovis
Warmgerookte ansjovisfilets.
-
Ansjovis
De ansjovis wordt sterk gezouten en gepekelde ansjovis ligt dan ook een maand in zeezout. Ansjovis in lookmarinade is een klassieker onder de aperitiefhapjes.
-
Kapperappeltjes
Iedereen kent wel de kleine kappertjes, de ongeopende bloemknopjes, geconserveerd in zout of ingelegd in azijn. Deze smaakt heerlijk fris als aperitiefhapje.
-
Haring in dillesausje
Supermalse verse gemarineerde haringfilets in een dillesausje.
-
Artisjokken
Gemarineerde artisjokken in olie. In Italië één van de meest geliefde delicatessen! Een zachte, ietwat bittere en olijfachtige smaak.
-
Oude kaastapenade
Smaakt krachtig en vol. Tapenade van zongedroogde tomaten met oude kaas en zwarte olijven. Heerlijk bij een borrel, op een toastje of om te dippen. Maar ook ideaal als smaakmaker voor door je pasta.
-
Sardines
-
Tomaten met pesto
Licht geroosterde en half gedroogde tomaatjes in een marinade van verse basilicum en Parmezaan.
-
Tête de moine roosjes
Deze kaas wordt gemaakt van volle zomermelk. Hij smaakt dan ook zoet en pittig. De kaas wordt traditioneel geserveerd in dunne, gekrulde roosjes.
1 roosje weegt ongeveer 10g
Herkomst: Zwitserland
Melksoort: rauwe koemelk -
Tzatziki
Een heerlijke combinatie van yoghurt, komkommer en knoflook. Smaakt lekker fris en zacht.
-
Verse kruidenkaas
Frisse, verse kruidenkaas vol verse tuinkruiden (bieslook, sjalot) met een vleugje knoflook.
Herkomst: België
Melksoort: gepasteuriseerde koemelk -
Crème de gorgonzola
Dit is een uitzonderlijke Gorgonzola die door zijn smeuïge rijping geserveerd wordt uit een houten doos. De mooie, zachte smaak spreekt zelfs mensen aan die minder van blauwschimmel houden. Er werd jaren aan het recept gesleuteld om zo een mooie, lopende kaas te krijgen zonder dat deze te sterk wordt.
Herkomst: Italië, Lombardije
Melksoort: gepasteuriseerde koemelk -
Kaaskroket
Ontdek deze heerlijke kaaskroketten.
Je bakt ze met een krokant jasje, de binnenkant is heel smeuïg.
Enorm lekker en helemaal van bij ons!
-
Peppercrackers
-
Pesto Rosso
Een crunchy dip van Zuid-Afrikaanse pepertjes en cashewnoten. Kruidig en zoet.