Raclette, een buikje vol.

Overheerlijk in elk seizoen, zomer of winter. Het idee alleen al doet watertanden. De raclette ondergaat een rijpingsperiode van minstens drie maanden. Tijdens de rijping wordt de korst regelmatig gewassen. Het bijzondere kenmerk van deze kaas is zijn homogene manier van smelten, zonder te ‘zweten’. Zijn speciale natuurlijke bacterieculturen bezorgen hem een smeuïge en sappige malse zuivel.

Raclette is snel en eenvoudig te bereiden, onweerstaanbaar gezellig en smakelijk. Het traditionele raclettevuur waarop je een wiel kaas legt, biedt de charme van het authentieke. Op elektrische vuurtjes, met individuele pannetjes, kan iedereen zijn eigen portie kaas naar eigen goeddunken en smaak bereiden.

Fondue: echt gezellig tafelen!

Een gesmolten kaasmassa waarin je stukjes brood dopt. De stukjes brood kunnen ook vervangen worden door blokjes gekookte hesp, broccoli, tomaat, bloemkool,…

  • Racletteschotel pannetjes: kaas + vlees + groentenschotel

    Verschillende soorten raclettekaas, gemengde salade, rauwe hesp, viande des grisons, ajuintjes en augurken,...

    Wordt opgediend met aardappelen in de pel of brood (niet inbegrepen)

    € 16,00/pp
    Bestellen
  • Raclettekaas + vleesassortiment op schotel vanaf 2 personen

    Verschillende soorten raclettekaas o.a. Zwitserse, Franse, gerookte en peper 

    en vleesassortiment o.a. alpenham, sopressa, viande des grisons op een schotel gepresenteerd

    € 12,50/pp
    Bestellen
  • Verschillende soorten raclettekaas (pannetjes) verpakt in papier

    Verschillende soorten raclettekaas (o.a. Zwitserse, Franse, gerookte, peper) in plakjes gesneden.

    Wij rekenen 250g kaas per persoon. U betaalt de prijs volgens gewicht.

    Bestellen
  • Vleesassortiment voor bij raclette verpakt in papier

    Verschillende soorten vlees voor bij de raclette (o.a. Alpenham, viande grizon, sopressa)

    Wij rekenen 80g per persoon. U betaald de prijs volgens gewicht.

    Bestellen
  • Racletteschotel traditioneel: kaas + vlees + groentenschotel

    Stuk kaas om af te schrapen, gemengde salade, rauwe hesp, grison, ajuintjes en augurken.

    Wordt geserveerd met aardappelen in de pel of brood(niet inbegrepen)


    € 16,00/pp
    Bestellen
  • Traditioneel raclettetoestel 100 euro waarborg + 8 euro huur

    Dit traditioneel raclettetoestel kan je huren, enkel bij aankoop van raclettekaas of racletteschotel. 


    € 108,00/st
    Bestellen
  • Raclettetoestel met pannetjes waarborg 50 euro + huur 8 euro

    Dit raclettetoestel met pannetjes kan je huren, enkel bij aankoop van raclettekaas of racletteschotel.

    € 58,00/st
    Bestellen
  • Fondue: mengeling gemalen kaas

    Mooie mengeling gemalen kaas voor fondue.

    Recept 4 personen: 

    Halveer een teentje look en wrijf er de fonduepot mee in.

    Warm 3 dl droge witte wijn.

    Doe er beetje bij beetje de gemalen kaas bij, terwijl u voortdurend roert.

    Laat opwarmen tot de kaas goed gesmolten is.

    U kunt naar smaak peper en eventueel een glaasje kirsch toevoegen.

     


     

    € 8,50/pp
    Bestellen
  • Franse raclette (sneetjes)

    Lekkere raclettekaas met milde smaak, ideaal voor pannetjes!

    Herkomst: Frankrijk, Haute-Savoie
    Melksoort: rauwe koemelk

    € 22,50/kg
    Bestellen
  • Gerookte raclette (sneetjes)

    Lekkere raclettekaas omhuld met een gerookt korstje, ideaal voor in pannetjes.

    Herkomst: Frankrijk
    Melksoort: gepasteuriseerde koemelk

    € 20,70/kg
    Bestellen
  • Zwitserse raclette (sneetjes)

    Lekker doorsmakende raclettekaas

    Herkomst: Zwitserland
    Melksoort: rauwe koemelk

    € 27,80/kg
    Bestellen
  • Raclette met peper (sneetjes)

    Raclette kaas verrijkt met peper, heerlijk pittig! 

    Herkomst: Frankrijk 
    Melksoort: koemelk 

    € 27,90/kg
    Bestellen
  • Zwitserse raclette (stuk)

    Heerlijke raclettekaas in een stuk om af te schrapen

    € 27,80/kg
    Bestellen

Copyright © Hildes Kaasboetiek 2016

Website ontwikkeld door webpaper.be